Министерството на електронното управление възложи на Информационно обслужване“ изграждането на системата

...
Министерството на електронното управление възложи на Информационно обслужване“ изграждането на системата
Коментари Харесай

Информационно обслужване поема видеонаблюдението на изборите

Министерството на електронното управление възложи на „ Информационно обслужване “ построяването на системата за видеонаблюдението в действително време и видеозаснемането след края на изборния ден в секционните изборни комисии при преброяването на гласовете и съставянето на протокола, както и техническото обезпечаване на нужния за активността програмен продукт и хардуер.

Възможните механически решения на системата за видеонаблюдение в действително време и видеозаснемането са били разисквани на Консултативния съвет на осведомителната общественост към министъра на електронното ръководство. 

Договорът с „ Информационно обслужване “ се подписва по реда на Закона за електронното ръководство в качеството му на Национален систематичен интегратор, разясняват от отрасловото министерство. Компанията разполага с нужните висококвалифицирани специалисти за осъществяване на дейностите по систематична интеграция, свързани с техническото обезпечаване на видеонаблюдението в действително време и видеозаснемането след края на изборния ден в секционните изборни комисии при преброяването на гласовете и съставянето на протокола, прецизират от ведомството.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР